Saada vihje
Repinski kandideerib riigikogusse kohustusest erakonna ees (0)
Keskerakonna valimiskampaania kolm vedurit Ida-Virumaal: Valeri Korb, Yana Toom ja Martin Repinski on valimisplakatitel juba koha sisse võtnud. PEETER LILLEVÄLI 

Esmaspäeval ilmusid Jõhvi tänavapilti esimesed riigikogu valimiste plakatid, kus Keskerakonna kandidaatide Yana Toomi ja Valeri Korbi kõrval on peal ka alles tänavu suvel Jõhvi vallavanema ametisse asunud Martin Repinski. Põhjarannik küsis, kas Repinski kavatseb märtsis valituks osutudes lahkuda Jõhvi vallavanema ametist.

Jõhvi vallavanem MARTIN REPINSKI:

“Ma olen juba varem öelnud, et riigikogu liige ma ei taha olla, aga mis hakkab saama pärast valimisi, ma ei tea − see on lahtine. Iseenesest mulle vallavanema amet sobib ja hea meelega jätkaksin.

Aga mul on ka kohustused erakonna ees ja ma toetan kandideerimisega erakonda Ida-Virumaal. Tahan ka ise vaadata, milline toetus mul endal on. Igale poliitikule on tähtis teada saada, kuidas valijad tema viimaste aastate tööd hindavad. Riigikogu valimistel on valijate ring suurem ja mõnevõrra teistsugune kui kohalikel valimistel, kuna mittekodanikud ei saa hääletada. Mul on väga huvitav võrrelda ja analüüsida näiteks maa- ja linnainimeste eelistusi.”

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.